IniciAppCursets d'iniciació al volei platja nova proposta del CVTordera

Cursets d’iniciació al volei platja nova proposta del CVTordera

Els entrenaments i l’activitat esportiva de l’entitat passarà a la sorra de la platja per gaudir de l’ambient

Amb l’inici de la temporada d’estiu, la majoria dels clubs esportius no s’aturaran i molts d’ells planifiquen la temporada vinent o bé, se centren en els casals d’estiu que tot just arrenquen avui dilluns. El Club Voleibol Tordera presenta una novetat per a les pròximes setmanes; amb l’objectiu de mantenir la pràctica esportiva i a la vegada poder iniciar-se amb la modalitat de platja, traslladaran els seus entrenaments a la sorra durant dos dies a la setmana al mes de juliol. En Jordi Martí entrenador del club donava més detalls d’aquesta activitat.

Martí volei platja 1

“És obert a tothom i volem que principalment la gent del club participi malgrat que tindrem les portes obertes per qui vulgui venir”

Martí feia una comparativa entre el vòlei platja i el vòlei pista amb les diferències tècniques que existeixen entre les dues modalitats.

Martí volei platja 2

Per a més informació us podeu adreçar al perfil oficial de l’entitat a instagram o també via correu electrònic que trobareu als diferents canals d’informació del Club voleibol Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES