IniciNoticiesSocietatLES URBANITZACIONS DE MAS MORA, SANT DANIEL, CAN CAMPS, TERRABRAVA, AGORA PARK,...

LES URBANITZACIONS DE MAS MORA, SANT DANIEL, CAN CAMPS, TERRABRAVA, AGORA PARK, CAN DOMENEC, TORDERA PARK I ROCAROSSA CONTINUEN SENSE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC.

Les urbanitzacions Tordera Park, Mas Mora, Sant Daniel, Agora Park, Terrabrava, Can Domenec, Can Camps i Rocarossa continuen a dia d’avui sense subministrament elèctric, un tall que afectaria unes 2000 llars. Les empreses de serveis treballen per restablir la normalitat tot esperant que durant el dia pugui quedar resolt. El regidor d’obres i serveis, Carles Aulet ens ha explicat quina és la situació en aquestes urbanitzacions.

El secretari general del Departament d’Interior, Joan Boada, ha dit aquest matí en roda de premsa que Fecsa-Endesa ha elevat fins a 100.000 els abonats que encara no tenen llum per la nevada de dilluns passat. Segons Boada, la companyia espera millorar el servei per a 50.000 persones al llarg del dia, però per a la resta trigaran alguns dies més. D’altra banda, la policia local i la brigada d’obres han estat treballant durant tota aquesta matinada tirant sal a diverses zones de Tordera i Urbanitzacions per evitar les glaçades. En aquest moments, tots els esforços es centren a les urbanitzacions Rocarossa i Can Camps, on les maquines llevaneus continuen treballant. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ens explica quina és la situació.

La policia local alerta de la presència de plaques de gel en diferents carrers i carreteres del terme municipal, per aquest motiu es demana precaució.