IniciNoticiesSocietatLES URBANITZACIONS CONTINUEN SENSE LLUM. L’AJUNTAMENT RECLAMA A LA COMPANYIA FECSA-ENDESA L’INSTAL·LACIÓ...

LES URBANITZACIONS CONTINUEN SENSE LLUM. L’AJUNTAMENT RECLAMA A LA COMPANYIA FECSA-ENDESA L’INSTAL·LACIÓ DE GENERADORS PER COBRIR LA FALTA D’AIGUA.

La desesperació entre els veïns de les urbanitzacions de Tordera va augmentant. Segons informa l’ajuntament les cases que estaven afectades al veïnat de Sant Pere haurien recuperat l’electricitat. D’altra banda, l’ajuntament ha demanat a fecsa-endesa l’instal·lació de generadors per cobrir la falta d’aigua, sembla que de moment fecsa hauria començat a repartir els generadors per la zona de Sant Daniel. Les urbanitzacions Tordera Park, Mas Mora, Sant Daniel, Agora Park, Terrabrava, Can Domenec, Can Camps, Ferreres i Rocarossa continuen a dia d’avui sense subministrament elèctric, un tall que afectaria unes 2000 llars. Em parlat amb el president de l’associació de veïns, Bruno Carreras que ens explicava la difícil situació que estan vivint.

A Mas Mora, la presidenta de l’urbanització reclama que es posin generadors de manera urgent.

A Tordera Park les conseqüències del temporal també s’estan fent sentir, tal i com explica la presidenta de l’urbanització, Maria Teresa Pelegrin.

La direcció general d’Energia i Mines de la Generalitat xifra en 50.000 els abonats que encara no tenen llum per la nevada de dilluns passat. Per la seva banda, el secretari general d’Interior, Joan Boada, ha dit que, segons Fecsa-Endesa, alguns clients encara trigaran uns quants dies a recuperar el subministrament. El delegat del govern a Girona, Jordi Martinoy, ho considera molt greu i exigeix a les companyies que posin generadors per als afectats.