IniciNoticiesMedi ambientL’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA TRASLLADA ALS MOSSOS D’ESQUADRA LA SEVA...

L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA TRASLLADA ALS MOSSOS D’ESQUADRA LA SEVA INDIGNACIÓ DAVANT L’ACTUACIÓ FETA DURANT EL TEMPORAL.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia s’ha reunit aquest matí amb els mossos d’esquadra per traslladar la queixa de l’ajuntament davant l’actuació de la policia autonòmica. L’ajuntament denuncia la falta de coordinació i ajuda per part dels mossos, en l’evacuació de les gent que havia quedat atrapada a la N-II, entre Tordera i Maçanet.

L’alcalde ha carregat amb força contra el conseller d’interior Joan Saura, sobretot després que ahir assegurés en roda de premsa, que la conselleria havia estat coordinada amb els ajuntaments, per afrontar el temporal de neu. Escoltem-lo.

Els conductors atrapats també van mostrar dimarts la seva indignació per la desatenció i desinformació dels serveis d’emergència. La majoria van haver de dormir als cotxes i, el que van tenir més sort, van poder allotjar-se al restaurant Cal Coix, o bé en les dependències municipals habilitades per l’Ajuntament de Tordera.

Des de Protecció Civil se subratlla que la N-II és una via de titularitat estatal i, per tant, és l’Estat l’òrgan que ha de garantir que la seva circulació.

ÚLTIMES NOTÍCIES