IniciNoticiesEsportsLes travessies ciclistes Tordera-Montserrat-Tordera premiades amb el premi honorífic de Ràdio Tordera...

Les travessies ciclistes Tordera-Montserrat-Tordera premiades amb el premi honorífic de Ràdio Tordera 2022

Ja tenim el premi honorífic de Ràdio Tordera 2022 de la gala de l’esport torderenc; les travessies ciclistes Tordera-Montserrat-Tordera que impulsa des de fa 25 anys el torderenc Miquel Grimal conjuntament amb un grapat de torderencs/ques, seran reconegudes públicament a la propera gala del dia 28 de juny. La direcció de l’emissora conjuntament amb l’equip d’esports, hem escollit aquesta cita anual, com una gran representació dels valors socials i d’unió entre esportistes del municipi que a més ha arribat una xifra especial durant aquest any. L’Albert Sabater director de Ràdio Tordera argumentava els motius principals del veredicte d’aquest premi.

Sabater premi honorífic RT 1

“Nosaltres hi veiem molt més que esport, hi veiem valors, amistat i companyonia. I també un impuls en un esport que a Tordera no compta amb cap club”

L’anunci del premi es va realitzar durant l’entrevista realitzada al mateix Miquel Grimal dins del Show diari d’aquest passat dimarts. El torderenc es mostrava molt agraït pel premi.

Grimal agraïment premi honorífic RT 2

La resta de categories premiades que en són cinc més es donaran a conèixer durant la gala que es celebrarà el dimarts 28 de juny a partir de les 19:30h.

ÚLTIMES NOTÍCIES