IniciNoticiesEducacióVedruna Tordera crea un Roadscape dins el projecte dels ODS

Vedruna Tordera crea un Roadscape dins el projecte dels ODS

Aquesta acció consisteix en fer un recorregut per diferents botigues del poble on trobem un Codi QR que serveix per contestar unes preguntes sobre un ODS concret

A l’escola Vedruna Tordera dins de les activitats i projectes relacionats amb els Objectius de sostenibilitat (ODS) han creat un Roadscape. Aquesta acció consisteix en fer un recorregut per diferents botigues del poble on trobem un Codi QR que serveix per contestar unes preguntes sobre un ODS concret. A cada botiga es pot visualitzar un vídeo o infografia de cada curs des de la llar fins a 4t d’ESO. Ho explica la coordinadora ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) a l’escola Vedruna, Ester Casanovas.

Roadscape 1

“Ganes que tenim com escola de treballar els ODS, fer alumnes implicats i alumnes responsables i reflexius que vulguin fer algú pel seu poble”

Les persones que hi vulguin participar poden passar per l’escola a recollir el carnet i entregar-lo quan estigui complet fins, avui és la data límit. Amb els carnets recollits, el divendres 17 es farà un sorteig d’uns regals proporcionats per l’escola i per la regidoria de medi ambient de l’Ajuntament de Tordera. 

Roadscape 2

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible afecten molts àmbits, des de les polítiques locals, territorials i globals fins al teixit econòmic, organitzatiu, social i empresarial dels territoris. Però l’èxit passa també per acompanyar les noves generacions a desenvolupar uns hàbits que puguin tenir impactes a curt, mig i llarg termini.  Es tracta d’anar més enllà d’actuacions específiques en dies concrets. El que es busca és assolir aprenentatges, generar impactes i desenvolupar hàbits. 

ÚLTIMES NOTÍCIES