IniciNoticiesCulturaDissabte arriba l’acte central de La Mirada del poeta basada en el...

Dissabte arriba l’acte central de La Mirada del poeta basada en el llibre La gota negra de Cèlia Sànchez-Mústich

El recorregut s’iniciarà, segons el color de l’entrada (blau o negre), a les 21:15h a la Biblioteca de Tordera o Institut Lluís Companys i seguirà pels carrers Santa Llúcia i Folch i Torres fins arribar al Teatre Clavé. Des del Teatre, el trajecte pel carrer de Sant Ramon fins arribar a la plaça de l’Ajuntament, on es tancarà La Mirada del poeta 2022.

Arriba l’acte central de La Mirada del poeta: una passejada poètica per diversos indrets de Tordera basada en el llibre La gota negra de Cèlia Sànchez-Mústich. L’acte central de La Mirada del poeta és una passejada en el sentit ampli de la paraula. És una proposta que permet caminar tranquil·lament per a poder reflexionar; permet gaudir de l’entorn més proper i observar-lo des d’un primer pla, des de la proximitat; i permet també tenir un contacte directe amb els indrets per on es desenvolupa l’acció. Josep Navarro és director del Teatre Clavé.

Mirada del poeta 1

“És un projecte multidisciplinar enguany dedicats al llibre La gora negra de Cèlia Sànchez-Mústich on treballarem uns 14 poemes seus”

Amb el la poesia de La gota negra (Lleida: Pagès, 2018) de Cèlia Sànchez-Mústich com a eix central, a l’acte central de La Mirada del poeta 2022 que tindrà lloc el dissabte 18 de juny, el recorregut s’iniciarà, segons el color de l’entrada (blau o negre), a les 21.15h a la Biblioteca de Tordera o Institut Lluís Companys i seguirà pels carrers Santa Llúcia i Folch i Torres fins arribar al Teatre Clavé. Des del Teatre, el trajecte pel carrer de Sant Ramon fins arribar a la plaça de l’Ajuntament, on es tancarà La Mirada del poeta 2022.

A cadascun dels indrets tindrà lloc una proposta artística diferent, propostes totes elles de producció pròpia creades per l’ocasió de la mà de professionals en diverses àrees artístiques i inspirades, en tot moment, en la poesia de Cèlia Sánchez-Mústich i en un element: hologrames. Per això és important portar un dispositiu mòbil amb la bateria carregada i amb lector de Qr que es farà servir durant tot el recorregut. Escoltem Josep Navarro.

Mirade del poeta 2

En total, unes dues hores de passejada en què hi participaran persones tant a títol individual com, sobretot, col·lectius del municipi; entre ells, alumnes del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé, alumnes de l’Institut Tordària, de l’Institut Lluís Companys de Tordera, usuaris del Centre Obert el Caliu, entre d’altres. Per assistir com a públic a l’acte central de La Mirada del poeta del dissabte 18 de juny és imprescindible recollir anticipadament una entrada. Les entrades són gratuïtes i es distribueixen a: el Teatre Clavé i a la Biblioteca de Tordera. La Mirada del poeta és un projecte conjunt de la Fundació Teatre Clavé, l’Ajuntament de Tordera, la Biblioteca de Tordera, l’Institut Tordària i l’Institut Lluís Companys, que rep el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES