IniciNoticiesSocietatEl tiroteig a Sant Daniel seria per un suposat crim per tràfic...

El tiroteig a Sant Daniel seria per un suposat crim per tràfic de drogues

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones a Mataró implicades en el cas i en busquen dues més

Un home va morir  en un tiroteig que es va produir dissabte, al voltant del migdia, a la urbanització de Sant Daniel de Tordera. Els autors van fugir ràpidament del lloc amb una furgoneta negra, tal com informaven veïns presents.

Els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació i que va  finalitzar amb tres persones detingudes, de 34, 35 i 48 anys que estarien implicades en aquesta mort violenta. La policia catalana els hauria arrestat minuts després dels fets, gràcies al dispositiu desplegat que els va enxampar a Mataró.

Segons van detallar, cap a les 11 del matí havien rebut l’avís “per una agressió entre persones en un bloc de pisos” de Tordera. En arribar els agents, van localitzar “una persona ferida per arma de foc”. Els professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van intentar reanimar-lo, però no es va poder salvar-li la vida.

L’ACN va avançar que en el tiroteig hi havia una altra persona ferida i un gos. L’afectat es recupera satisfactòriament a l’hospital i l’animal ha haver de ser operat i no es tem per la seva vida. En l’assalt, haurien participat cinc individus, dels quals tres serien els arrestats pel cos policial. A més a més, amb declaracions de testimonis del veïnat, van precisat que l’entrada a l’habitatge va ser per dues bandes diferents “amb intencionalitat”. Se sospita que es tractaria d’un crim per tràfic de drogues. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) ha assumit el cas, que es troba sota secret d’actuacions, per esclarir les causes de la mort i les circumstàncies per les quals s’ha produït.

ÚLTIMES NOTÍCIES