IniciNoticiesAssassinat un home a Sant Daniel

Assassinat un home a Sant Daniel

Un home ha mort en un tiroteig que s’ha produït aquest dissabte, al voltant del migdia, a Tordera. Concretament, a la urbanització de Sant Daniel. Els autors haurien fugit ràpidament del lloc, tal com ha informat un veí a l’ACN.

Els Mossos d’Esquadra han informat que han iniciat una investigació i que hi ha tres persones detingudes, de 34, 35 i 38 anys que estarien implicades amb aquesta mort violenta. La policia catalana els ha arrestat minuts després dels fets, gràcies al dispositiu desplegat que els ha enxampat a Mataró.
Segons han detallat, cap a les 11 del matí han rebut l’avís “per una agressió entre persones en un bloc de pisos” de la localitat. En arribar els agents, han localitzat “una persona ferida per arma de foc”. Els professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han intentat reanimar-lo, però no ha pogut salvar-li la vida.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) ha assumit el cas, que es troba sota secret d’actuacions, per esclarir les causes de la mort i les circumstàncies per les quals s’ha produït. 

ÚLTIMES NOTÍCIES