IniciNoticiesMedi ambientPassejades a l’entorn natural i observació d’estels darreres activitats de la...

Passejades a l’entorn natural i observació d’estels darreres activitats de la setmana de la Natura de Tordera

Les places son limitades i cal fer inscripció prèvia a la web tordera.cat

En el marc de la setmana de la natura, avui tenim una passejada de descoberta de l’estany de Can Torrent on en Joan Manel Riera ens donarà les indicacions i consells necessaris per saber com hem de visitar i gaudir de la natura , especialment en zona humides continentals que tenim al nostre municipi. Nàdia Cantero és regidora de Medi Ambient.

Nàdia sortida Can Torrent

La sortida a l’activitat serà des del bosc de les escoles (al costat del tanatori) a les 17:30h. També avui es prepara una nit astronòmica amb una xerrada a càrrec del cercle astronòmic de Tordera. L’activitat comptarà amb un soparet i una plantada de telescopis per l’observació de galàxies i altres cossos estel·lars.

Nàdia nit estels

Aquesta proposta començarà a les 21:15h al pàrquing de darrere del Parc Prudenci Bertrana. Les activitats de la setmana de la Natura finalitzaran demà amb un passejada per veure i escoltar ocells a càrrec de l’escola de Natura del Corredor a partir de les 9:00h a la biblioteca i a les 11:00h i 12:00h a l’Esplai de la Gent Gran tindrem tallers d’eficiència energètica i crisi climàtica. Les places son limitades i cal fer inscripció prèvia a la web tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES