IniciNoticiesCulturaFreeKiss, Infumables i DJ Sendo tocaran a l’Alça’t aquest dissabte a...

FreeKiss, Infumables i DJ Sendo tocaran a l’Alça’t aquest dissabte a Tordera

A més, aquella mateixa tarda, pels carrers del centre de la vila es realitzarà un Correbars per diversos bars i establiments de restauració de Tordera, impulsant així també aquest sector que és clau per la vitalitat del municipi.

Aquest dissabte 4 de juny arriba a Tordera el festival político-musical del Jovent Republicà del Baix Besòs i Maresme, l’Alça’t 2022.

El grup de versions Infumables, els torderencs FreeKiss i DJ Sendo amenitzaran la nit festiva que tindrà lloc al parc Prudenci Bertrana.

L’Alça’t torna enguany amb l’objectiu d’oferir un model d’oci alternatiu al jovent de Tordera i de la comarca, a través d’una jornada de concerts gratuïts i autogestionats pel Jovent Republicà. El coordinador de l’esdeveniment, Oriol Martori explica que està prevista l’assistencia de jovent de tota la comarca i que esperen una gran festa.

Alça’t 1

“Per nosaltres és un orgull portem aquest esdeveniment al municipi per així donar visibilitat de Tordera als joves d’altres pobles”

A més, aquella mateixa tarda, pels carrers del centre de la vila es realitzarà un Correbars per diversos bars i establiments de restauració de Tordera, impulsant així també aquest sector que és clau per la vitalitat del municipi. Amb les inscripcions ja tancades, la ruta del Correbars comptarà amb la participació de gairebé 250 joves, acompanyats per la música de les barcelonines PD Rosses.

Els concerts començaran a les 22 hores, un cop la ruta del Correbars finalitzi al parc Prudenci Bertrana. Martori considera que pel jovent republicà és un orgull acollir aquest esdeveniment.

Alça’t 2

Aquest model d’oci nocturn alternatiu vol ser un espai lliure d’agressions masclistes, LGTBIfòbiques i racistes. L’entrada al parc serà lliure i gratuïta.

ÚLTIMES NOTÍCIES