IniciNoticiesSocietatEl Show dels Esports i la regidoria d'esports tornaran a celebrar la...

El Show dels Esports i la regidoria d’esports tornaran a celebrar la gala de l’esport torderenc 2022 a finals del mes de juny

L’edició del 2022 torna a recuperar la majoria de les categories que s’havien posposat per la falta de competició per culpa de la pandèmia

Després d’una temporada on les competicions ja han tornat a la normalitat, l’equip del Show dels Esports i la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tordera ja tenen data escollida per impulsar la gala de l’esport torderenc d’enguany. El dimarts 28 de juny, l’escenari del Teatre Clavé i els seus exteriors seran la ubicació escollida per tancar aquesta temporada esportiva. El director gerent de Ràdio Tordera, l’Albert Sabater recordava l’essència i l’objectiu principal de l’esdeveniment.

Sabater gala esport 1

“Per nosaltres és una satisfacció poder organitzar aquest esdeveniment i aquest any més  ja que la temporada s’ha desenvolupat amb normalitat”.

A més per aquesta edició 2022 es recupera el format i el sistema de participació que s’aplicava abans de la pandèmia, les entitats esportives han de presentar candidatures per optar a les diferents categories i un jurat independent decidirà els afortunats/des de cada nivell:

El premi al millor equip de la temporada, millor equip base, millor esportista, millor entrenador/a, honorífic de Ràdio Tordera i el premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’esport són les categories dels reconeixements. L’Albert Sabater valorava el Teatre Clavé com a seu de la gala i a la vegada també parlava dels premis esmentats.

Sabater gala esport 2

“És un espai que ens permet oferir una presentació tècnica molt millor i a la vegada ens permet no renunciar a les trobades (pica-pica) posteriors a l’acte”

En Joan Martín, cap d’esports de l’emissora animava a les entitats esportives que es tornin a fer seva la festa de l’esport i aprofitava per recordar que la gent es guardés el dia a l’agenda.

Martin gala esport 3

“Una vegada més convidem a tothom que formi part del projecte de l’esport torderenc que ens acompanyi, és la seva festa”

Fins al divendres 17 de juny es poden presentar via correu electrònic les candidatures radiotordera@radiotordera.cat. La gala de l’esport torderenc ja és el sisè any que se celebra i serveix com a festa de clausura de la temporada esportiva torderenca i també la del programa radiofònic esportiu diari.

ÚLTIMES NOTÍCIES