IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana tanquen la temporada el sènior masculí del CEEB...

Aquest cap de setmana tanquen la temporada el sènior masculí del CEEB i l’Athletic Club Tordera Parc

Els dos conjunts amb els deures fets, els torderencs disputaran les últimes jornades aquest dissabte

Arriba el final de les jornades dels primers equips torderencs. Aquest proper dissabte, el sènior masculí del CEEB Tordera i el primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc disputaran els últims partits de la temporada.

Amb la permanència segellada diumenge passat, el sènior masculí entrenat per en Miquel Angel Grau tancarà demà dissabte a les 19:00h de la tarda el play-out de segona catalana en el pavelló dels Països Catalans. Els verds rebran la visita de “l’Europa International School of Barcelona”.

En futbol sala, l’Athletic Club Tordera Parc amb la salvació aconseguida tancarà la carpeta esportiva també dissabte. Visita la pista del Vilafant dissabte a les 16:00h dins de la jornada 26 de la segona divisió catalana.

Com a breus interessants del cap de setmana, informar-vos que la tercera sessió d’iniciació a la marxa nòrdica prevista per diumenge ha quedat aplaçada per una altra data que ja es confirmarà properament.

I el Sant Andreu-Veterans CFTordera de la lliga de futbol d’empreses es pot proclamar campió del seu grup aquest mateix dissabte en el municipal d’esports. Si aconsegueixen la victòria o l’empat contra el Bar Avenida, dissabte a les 18:00h, seran matemàticament campions. En 32 partits disputats han sumat 27 victòries 4 empats i només una derrota. Tenen ara mateix 17 punts d’avantatge respecte el segon classificat.

ÚLTIMES NOTÍCIES