IniciNoticiesEducacióFinalitza una nova edició del “Taller d’acollida lingüística i cultural” que impulsa...

Finalitza una nova edició del “Taller d’acollida lingüística i cultural” que impulsa Càritas Tordera

35 persones vingudes de països com el Marroc, Gàmbia, Senegal o Veneçuela han pres el seu primer contacte amb la llengua catalana i han conegut aspectes d’interès del seu municipi d’acollida.

El passat dilluns es va celebrar el final de curs dels alumnes del “Taller d’acollida lingüística i cultural” que l’impulsa Càritas Tordera amb la col·laboració de les voluntàries que ho fan possible.

Aquest taller ofereix un espai a les persones nouvingudes on poder parlar en català, amb l’objectiu d’afavorir l’aprenentatge inicial de la llengua, alhora que es potencia el coneixement de la nostra cultura i del nostre entorn, en un context de relació i convivència entre diferents cultures.

35 persones vingudes de països com el Marroc, Gàmbia, Senegal o Veneçuela han pres el seu primer contacte amb la llengua catalana i han conegut aspectes d’interès del seu municipi d’acollida. El curs també té l’objectiu de contribuir a promoure l’acollida dels col·lectius immigrants a la nostra societat i facilitar la seva inserció a través d’un recurs formatiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES