IniciNoticiesMedi ambientTordera ja té a punt un nou programa d'activitats de la...

Tordera ja té a punt un nou programa d’activitats de la Setmana de la Natura

Entre el 30 de maig i fins al 4 de Juny s’han preparat un conjunt d’activitats lúdiques, xerrades i tallers que es desenvoluparan en diversos punts del municipi.

L’Ajuntament de Tordera, a través de l’àrea de Medi Ambient ja te a punt les activitats de la Setmana de la Natura que s’organitzaran al municipi entre del 30 de maig al 4 de juny en el marc de la Setmana de la Natura que s’organitza arreu del territori.   

L’objectiu de les activitats programades per aquest any és difondre a la ciutadania com els coneixements sobre l’entorn, sobre les energies renovables i la reducció de residus ens ajuden a construir un món millor per viure a la vegada que contribuïm a la millora del nostre benestar, a la preservació del nostre planeta i a identificar aquelles accions que podem fer individualment per millorar globalment. Nàdio Cantero és regidora de medi ambient.

Nàdia Setmana natura

Així, durant la primera setmana de juny, l’Ajuntament, amb el suport de les entitats locals, ha preparat un conjunt d’activitats lúdiques, xerrades i tallers que es desenvoluparan en diversos punts del municipi. Per participar a les activitats programades és necessari inscriure’s prèviament.  Els actes de la Setmana de la Natura es completaran amb l’exposició fotogràfica a la Biblioteca “Insectes i flors, fotografia macro de Xavier Xaubet” i també amb la plantada d’arbres al bosc de les escoles per part de tots els grups de 4rt d’ESO de les escoles i instituts de Tordera com símbol del seu final d’etapa escolar obligatòria.

ÚLTIMES NOTÍCIES