IniciNoticiesEsportsUna medalla de bronze i bon aprenentatge de les tres esportistes del...

Una medalla de bronze i bon aprenentatge de les tres esportistes del TKD+Tordera a la prova de combat olímpic

Aquest diumenge passat l’equip femení del TKD + Tordera Taekwondo va participar en un trofeu de la modalitat de combat olímpic organitzat per la federació catalana. La torderenca Míriam Fernàndez va aconseguir una medalla de bronze després de realitzar una bona trajectòria esportiva dins del torneig. La Yasmine Aharchaou es va quedar a les portes de poder sumar medalla i la Paula Gómez no va poder superar un combat on s’enfrontava en una esportista que li doblava l’edat. La falta d’experiència i la diferència de cinturó va portar a la derrota. L’Oscar Pavon, mestre i coordinador de l’entitat torderenca ens feia un balanç final de les tres esportistes.

Pavon balanç combat olímpic 1

El mateix entrenador donava més detalls del tipus de competició que s’enfrontaven les noies aquest diumenge, amb les proteccions electròniques com a principal diferències dins del combat olímpic.

Pavon balanç combat olímpic 2

La federació catalana de Taekwondo ja ha obert el calendari esportiu de diferents campionats. Des del club torderenc tenen programat participar en diferents circuits durant les properes setmanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES