IniciNoticiesCulturaUna nova instal·lació artística donarà la benvinguda al nou arxiu històric municipal...

Una nova instal·lació artística donarà la benvinguda al nou arxiu històric municipal i a l’Espai Bertrana

L’arxiu municipal i la nova instal·lació artística estaran en funcionament a finals del mes de juny.

Coincidint amb la propera obertura de l’arxiu històric municipal i l’espai Bertrana, l’Ajuntament de Tordera ha volgut posar en valor aquest espai amb la creació d’una instal·lació artística a l’entrada del nou equipament.  

L’escultor garrotxí Quim Domènech ha estat l’encarregat de dissenyar la instal·lació que estarà situada al carrer Maragall, davant la porta d’accés a l’institut i a l’arxiu històric.

La instal·lació artística està dedicada a la relació epistolar que van mantenir Joan Maragall i Prudenci Bertrana l’any 1909, quan després de la conferència de Bertrana “Les belleses de la natura i del meu goig“, Joan Maragall el va animar a escriure utilitzant l’expressió que es podrà llegir a la instal·lació “Més! Més!”. Josep Llorens és regidor de Cultura.

Llorens arxiu 2

“Un espai que té una potencia cultural per si sola i que volem reformular perquè no sigui un lloc de pas sinó un lloc d’estada”

L’arxiu municipal i la nova instal·lació artística estaran en funcionament a finals del mes de juny. Durant aquesta setmana, l’escultor i els tècnics municipals estan treballant per preparar l’espai que donarà lloc a la nova instal·lació artística que ja pren forma.

ÚLTIMES NOTÍCIES