IniciNoticiesEntitatsDemà es presenta el conte “Bona nit, petit Estel” editat per l’associació...

Demà es presenta el conte “Bona nit, petit Estel” editat per l’associació La Capsa dels Records

El conte “Bona nit, petit estel” escrit per Anna Marsal i il·lustrat per Elisabet Serra busca explicar, reflexionar i acceptar el dol per un nadó. La presentació començarà a les 12:00h a la biblioteca.

La Biblioteca de Tordera acollirà demà la presentació del conte infantil “Bona nit, Petit Estel” editat per l’associació La Capsa dels Records per continuar en la seva tasca d’acompanyament i suport davant la pèrdua d’un nadó.

El conte “Bona nit, petit estel” escrit per Anna Marsal i il·lustrat per Elisabet Serra busca explicar, reflexionar i acceptar el dol per un nadó, ho fa a través de L’Aran, un nen que té moltes ganes de conèixer la seva germaneta. El conte planteja quan els pares li expliquen que finalment no podrà ser, i com l’Aran haurà d’afrontar una situació complicada que resoldrà amb l’ajuda dels seus pares i avis.

“Bona Nit, Petit Estel” també incorporà material pedagògic, on a través de les escoles, els i les professionals puguin treballar aquesta situació o gestionar-la amb casos reals del seu alumnat. La presentació serà demà dissabte, a les 12:00h a la biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES