IniciNoticiesRegidoriesTordera ampliarà l’espai comercial per a noves empreses

Tordera ampliarà l’espai comercial per a noves empreses

L’Ajuntament està preparant aquests nous sòls industrials comercials perquè, actualment, “s’ha exhaurit tot l’espai que hi havia disponible”.

Tordera s’ha convertit en un punt clau del sector industrial i comercial. Geogràficament és un punt molt valorat per les empreses. Anàlisi que s’extreu de la demanada que té l’Ajuntament de Tordera d’empreses que demanen instal·lar-s’hi. Kave Home és l’exemple més recent però, segons ha avançat l’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia en declaracions a Ràdio Tordera, s’està treballant amb l’arribada de noves empreses.

L’Ajuntament està preparant aquests nous sòls industrials comercials perquè, actualment, “s’ha exhaurit tot l’espai que hi havia disponible”. Empreses de diferents sectors hi estan duent a terme la seva activitat, principalment supermercats. És per això que a Can Payàs, al costat de la N-II s’hi estudia implementar un espai industrial comercial un cop acabin les obres. Un espai que serà destinat principalment a empreses tipus concessionaris o tallers. Ho detalla l’alcalde Joan Carles Garcia.

Alcalde Espai comercial 1

“Tenim previst a la zona de can Payàs i can Bertolí siguin espais industrial-comercial”

L’altra zona, que requereix més estudi, és la zona de Can Buscà Nord. L’alcalde detalla quina és la situació actual en aquesta zona.

Alcalde Espai comercial 2

En tot cas, el batlle assegura que per arribar a Tordera com a empresa hi ha un requeriment principal, i es tracta de no ser contaminant, tal com marca la normativa municipal.

Alcalde Espai comercial 3

L’ampliació del sòl comercial ha de permetre la instal·lació de noves empreses a Tordera. A la zona Can Payàs serà un cop acabin les obres de la N-II, previst per d’aquí a un any.

ÚLTIMES NOTÍCIES