IniciNoticiesSocietatBaixa l’atur a Tordera en 31 persones el mes d’abril

Baixa l’atur a Tordera en 31 persones el mes d’abril

A Tordera tenim 1.150 persones inscrites a les llistes de l’atur, són 320 persones menys que fa 1 anys.

Destacat descens de l’atur a gairebé la totalitat de municipis del Maresme. Durant el mes d’abril, la xifra oficial de persones que cerquen feina ha disminuït en 577 el que representa un descens percentual del 2,48% respecte al mes anterior. Les xifres de descens de l’atur encara són més rellevants en la comparativa interanual ja que la comarca té un 25,27% menys de desocupació que en el mateix període de l’any passat.

A Tordera l’atur ha baixat en 31 persones aquest mes. Les dades oficials indiquen que el mes d’abril a Tordera tenim 1.150 persones inscrites a les llistes de l’atur, són 320 persones menys que fa 1 anys.

El secretari de Treball, Enric Vinaixa valorava molt positivament les dades.

Eric Vinaixa

“El teixit productiu es mostra solida i ens faci ser optimistes de cara els propers mesos”

El descens de l’atur registrat durant el passat mes ha estat generalitzat a tots els sectors econòmics i només es registra un lleuger increment de persones demandants de feina entre el col·lectiu SOA (sense ocupació anterior). Els serveis han estat els que han comptabilitzat un descens més destacat (-3,33%), seguit de l’agricultura (-2,46%), la indústria (-0,57%) i la construcció (-0,38%).

Amb les dades del mes d’abril, al Maresme hi ha 22.651 persones inscrites com a demandants de feina sense ocupació. Això implica que la taxa d’atur a la comarca és del 10,61%, un percentatge que encara es manté superior al provincial (9,85%) i al català (9,80%).

ÚLTIMES NOTÍCIES