IniciNoticiesRegidoriesOberta la convocatòria per sol·licitar beques menjador escolar

Oberta la convocatòria per sol·licitar beques menjador escolar

Fins el dia 31 de maig de 2022 romandrà oberta la convocatòria que està adreçada als alumnes d’educació infantil P3, P4 i P5, educació primària i educació secundària obligatòria. 

La presentació de sol·licituds es pot realitzar d’una d’aquestes dues formes:

Forma prioritària i preferent de manera telemàtica mitjançant el tràmit de la Seu electrònica de l’Ajuntament, adjuntant l’imprès normalitzat de sol·licitud i tota la documentació corresponent, especificada a la convocatòria 

Excepcionalment, i prèvia justificació fonamentada, es podran presentar sol·licituds de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al de l’Ajuntament, amb cita prèvia trucant al 937 64 37 17.                                         

Les beques menjador escolar estan adreçades a alumnes escolaritzats a Tordera o empadronats a Tordera i escolaritzats al Maresme per al curs 2022-23La regidora de serveis socials explica que les ajudes arriben del mateix ajuntament i el consell comarcal del Maresme.

Toñi menjador escolar

La sol·licitud es formalitzarà mitjançant l’imprès normalitzat, que es podrà sol·licitar al Departament de Serveis Socials o bé descarregar-lo.  Per a més informació, documentació, tràmit telemàtic i sol·licituds ENTREU AQUÍ 

ÚLTIMES NOTÍCIES