IniciNoticiesEducacióVedruna Tordera prepara per demà una neteja a l’espai natural de...

Vedruna Tordera prepara per demà una neteja a l’espai natural de la Roureda

L’Escola Vedruna Tordera realitzarà demà una activitat inclosa dins la campanya Let’s Clean Up Europe, organitzada per la Unió Europea. Es tracta d’una acció comuna de neteja per conscienciar sobre la gran quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i per promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Vedruna Tordera organitza divendres de 15:30 a 16:30h a la zona de l’espai natural de la Roureda una recollida de residus amb els alumnes de 4t, 5è i 6è de primària i famílies. Ho explica la coordinadora ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) a l’escola Vedruna, Ester Casanovas.

Neteja Roureda

L’objectiu de l’activitat és millorar el paisatge d’aquest entorn natural torderenc i conscienciar sobre la importància de ser respectuosos amb el medi ambient. L’Agència de Residus és qui impulsa la campanya a Catalunya, a la qual es poden inscriure entitats públiques i privades amb activitats de neteja de l’entorn.

ÚLTIMES NOTÍCIES