IniciNoticiesEsportsEl CPTordera s’acomiada dissabte de l’afició amb els deures fets una temporada més

El CPTordera s’acomiada dissabte de l’afició amb els deures fets una temporada més

A dues jornades per acabar la temporada a l’OK Lliga Plata Nord, el primer equip del Club Patí Tordera s’acomiadarà de la seva afició aquest dissabte al Parroquial. Un curs més, els torderencs afronten la recta final amb tranquil·litat saben que els deures ja estan fets amb la permanència de la categoria sota el braç. De fet, fins fa tres setmanes, el conjunt torderenc tenia opcions d’haver pogut lluitar per un ascens, però la dinàmica positiva de resultats no ha continuat i s’han esvaït les possibilitats. En Sergio Alonso entrenador de l’equip explicava que lluitaran fins al final per poder finalitzar el més a punt possible de la classificació.

Alonso desenllaç 1

De fet, l’equip torderenc feia unes quantes temporades que no aconseguia establir-se durant tantes jornades a la part de dalt de la taula. Una fita que es valora positivament i que demostra el bon nivell del grup. Sergio Alonso avançava que ja comencen a temptejar i obrir carpetes pel curs vinent, tenint en compte la situació econòmica sensible que viu l’entitat.

Alonso desenllaç 2

Confirmava que ja han fet els primers contactes amb els diferents jugadors actuals de la plantilla sobre el projecte de cara a l’any que ve. Afegia que apostaran fort pel planter donant oportunitats a la gent que puja.

Alonso desenllaç 3

El CPTordera rebrà el Lloret aquest dissabte a les 20h del vespre en el Parroquial en el què serà l’últim partit a casa de la temporada. En un duel que els dos equips van demanar a la federació espanyola poder-lo avançar per la falta d’efectius per la disputa del campionat de Catalunya aleví a Amposta, una petició que ha estat denegada, i per tant el conjunt torderenc no podrà comptar amb Sergio Alonso, Mauro Rabiti, Miki Grau i Adrià Farré.

ÚLTIMES NOTÍCIES