IniciNoticiesEntitatsLa Creu Roja d'Alt Maresme va atendre a un total de 2.000...

La Creu Roja d’Alt Maresme va atendre a un total de 2.000 persones, i realitzar 12.000 intervencions durant el darrer any

L’espai dedicat a les entitats torderenques ha entrevistat a la Núria Llagostera, coordinadora de la Creu Roja de l’Alt Maresme, per parlar de totes les actuacions que estan portant a terme.

La Creu Roja de l’Alt Maresme repassa totes les actuacions que han dut a terme aquest any, i ens detallen les actuacions que han realitzat respecte al conflicte armat a Ucraïna.

D’altra banda, la coordinadora de la Creu Roja de l’Alt Maresme anuncia que durant l’any 2021 van atendre a un total de 2.000 persones i ha fet 12.000 intervencions al voltant de la comarca del Maresme. A més, han fet una valoració respecte a les situacions que s’estan produint. Així ens ho explica la Núria Llagostera, coordinador de la Creu Roja de l’Alt Maresme.

Núria Llagostera Creu roja

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

ÚLTIMES NOTÍCIES