IniciNoticiesSalutTordera celebra la Setmana de la Salut

Tordera celebra la Setmana de la Salut

Durant tota aquesta setmana (del 19 al 23 d’abril), la Regidoria de Sanitat promou a Tordera  la Setmana de la Salut.

Per aquest motiu, totes les tardes s’organitzaran activitats gratuïtes, adreçades a tots els públics,  i pensades per a donar eines i estratègies per millorar la salut física i emocional de les persones. Nàdia Cantero és regidora de Salut.

Setmana salut

Avui dimarts, 19 d’abril a la biblioteca tindrem la xerrada-taller “pantalles, ús o abús” amb Sandra Albertí psicòloga clínica del centre el Camí; Dimecres, 20 d’abril a la biblioteca tindrem el taller “cuina saludable i de proximitat amb la nutricionista, Silvia Vendrell; Dimecres, 21 d’abril també a la biblioteca ens proposen el taller “reanimació i ús dels DEA amb l’instructor Jaume Muñoz i l’infermer Marc Noheres; Dijous 22 d’abril tindrem la xerrada-taller “què fas per al teu benestar?” amb Xènia Martí psicòloga i referent de benestar emocional del CAP Tordera. Totes els tallers i xerrades de la biblioteca començaran a les 17:30h.

Finalment, el 23 d’abril a les 10:00h tindrem masterclass de gimnàs per a gent gran al mirador. Per assistir a les activitats de la Setmana de la Salut caldrà inscripció prèvia: 

 Des de fa uns mesos, l’Ajuntament de Tordera està redactant el Pla local de salut. Aquest document ha de permetre ordenar i prioritzar les actuacions que ja s’estan realitzant i les que es portaran a terme a Tordera per tal d’aconseguir els objectius del municipi saludable: incidir en la millora del benestar i la salut de la població i reduir les desigualtats socials a partir d’un treball global que incideixi en tots els determinants de la salut. És en l’àmbit de la salut on, cada vegada més, la ciutadania demana no solament tenir accés a una atenció sanitària de qualitat que resolgui els problemes de salut, sinó també viure en un entorn sigui social, laboral o de lleure segur i saludable.

ÚLTIMES NOTÍCIES