IniciAppUn incendi al Nucli Antic obliga a desallotjar un habitatge

Un incendi al Nucli Antic obliga a desallotjar un habitatge

Aquest dissabte a la nit es va declarar un incendi en uns baixos d’un bloc de pisos del carrer Mas Figueres de Tordera, al nucli del poble. El foc, que es va declarar al voltant de les 22:30h de la nit, va obligar a desallotjar l’habitatge per precaució.

Els dos inquilins dels baixos on es va declarar l’incendi, van ser traslladats a l’Hospital de Calella per inhalació de fum. Segons ha confirmat la Policia Local de Tordera, 8 persones –entre ells 2 agents- van ser atesos pel mateix motiu.

Tots els veïns del bloc van ser desallotjats. La seva velocitat d’acció va permetre desallotjar els dos inquilins del pis afectat a través d’una finestra. Els bombers van controlar l’incendi ràpidament. Acte seguit, es va confirmar que la resta del bloc no estava afectat. Durant la mateixa nit, els veïns de la resta de pisos van poder tornar als seus domicilis.

A més de dues patrulles del cos de Policia Local de Tordera, al lloc dels fets hi van actuar 3 patrulles dels mossos d’esquadra, 6 dotacions de bombers i 2 unitats del SEM. Ara per ara s’investiga l’origen del foc.

ÚLTIMES NOTÍCIES