IniciNoticiesSocietatLa fira mercat del ram 2022 tanca amb balanç positiu de...

La fira mercat del ram 2022 tanca amb balanç positiu de visitants i expositors

La fira mercat del ram de Tordera va tancar ahir les portes amb unes sensacions positives de visitants, expositors i activitats. Després de dos anys sense poder-se celebrar per culpa de la pandèmia, el certamen tornava amb força amb dos aspectes que han marcat històricament el sentit i valors de la fira local: el foment de l’emprenedoria i la cultura popular i tradicional. La directora de la Fira, Nàdia Cantero feia ahir a la tarda un balanç molt positiu de la participació d’expositors i visitants durant el cap de setmana.

balanç fira 1

La fira va comptar amb diferents espais d’activitats, zona d’alimentació, zona ramadera, mostra d’associacionisme local, entre d’altres. Enguany la fira només es va dur a terme dos dies en comptes de 3. Així ho valorava Nàdia Cantero.

balanç fira 2

Dissabte, el vicepresident del govern, Jordi Puigneró va inaugurar la fira destacant que la fira permet prosperar en el dia a dia dels vilatants i empresaris de la zona.

balanç fira 3

La mostra d’associacionisme local va reunir, un any més, el teixit cultural, social i esportiu de Tordera. El comitè organitzador de la fira mercat del ram, començarà a treballar avui mateix per l’ edició del certamen de 2023.

ÚLTIMES NOTÍCIES