IniciNoticiesEntitatsEl Fotoclub Tordera organitza la dotzena edició del concurs de fotografia...

El Fotoclub Tordera organitza la dotzena edició del concurs de fotografia de la fira i també un concurs d’instragram

L’entitat Fotoclub Tordera escalfa motors per la Fira del Ram 2022. Enguany, es durà a terme el 12è concurs de fotografia digital de la fira i un concurs d’instagram. El període d’entrega de les fotografies del concurs de la Fira Mercat del Ram s’allargarà fins el dia 22 d’abril. El dia 30 d’abril hi haurà el fallo del jurat, on es decidiran les fotografies guanyadores.

Cada participant podrà presentar al concurs un total de cinc fotografies, que poden ser tant en blanc i negre com en color. Les fotos hauran de ser preses en el recinte del Parc Prudenci Bertrana, que és on es celebra la fira, o bé pels voltants de l’esmentat parc, amb motius que hagin estat instal·lats per a la fira en qüestió, i han de ser d’aquest any 2022 i no podrà ser un fotomuntatge. L’entrega es pot fer al correu concursfotoclubtordera@gmail.com.

El lliurament de premis, serà el 14 de maig al local Emili Vendrell, a les 6 de la tarda. El primer premi és de 150 euros, el segon de 100 euros i el tercer de 50 euros. Una part seleccionades de les fotografies s’exposaran a la pàgina de l’entitat www.fotoclubtordera.cat del 2 al 22 de maig.

D’altra banda, l’entitat també prepara un concurs d’instagram. Per participar cal fer un foto en el photocall del seu estand a la fira; editar-la i publicar-la al teu perfil d’instagram des del telèfon mòbil; afegir els hashtag adient a la categoria #FotoFiraRamJove2022 o #FotoFiraRam2022. Hi haurà un premi per cada categoria triada per un jurat.

Es pot demanar informació suplementària per resoldre qualsevol dubte al correu electrònic: concursfotoclubtordera@gmail.com

ÚLTIMES NOTÍCIES