IniciNoticiesEntitatsLa Nostra Dansa tanca l’11 d’abril el procés participatiu per escollir les...

La Nostra Dansa tanca l’11 d’abril el procés participatiu per escollir les sardanes que es tocaran a l’estiu

L’Associació La Nostra Dansa obre, un any més, un procés participatiu per escollir les sardanes que es tocaran aquest estiu a la Plaça. És per això que fan una crida a fer arribar els vostres suggeriments mitjançant una votació que es pot dur a terme de dues maneres diferents:

1. Dipositant un paperet amb el nom de la vostra sardana preferida i l’autor (si el sabeu) a l’urna que trobareu a Can Verdum.

2. Accedint al següent enllaç i escrivint-hi el nom de la vostra sardana preferida i l’autor (si el sabeu):

https://forms.gle/krkp3A28aFkyJx8Q6

El termini per les votacions finalitzarà el proper 11 d’abril.

Totes les opcions es tindran en compte però això no garantirà que totes les sardanes proposades siguin interpretades a la Plaça, ja que han de constar en el repertori de les cobles contractades. Ho explica la membre de la Junta de la Nostra Dansa, Laura Pujol.

Escollir Sardanes

D’altra banda, La Nostra Dansa també informa que ha programat, conjuntament amb el Teatre Clavé, un espectacle dins el cicle de música tradicional i popular pel proper trimestre. Serà el pròxim diumenge 25 d’abril a les 18 hores, tindrà lloc al mateix Teatre Clavé un concert de música del País Basc, a càrrec del grup KORRONTZI. Aquest grup, que va ser format per Agus Barandiaran l’any 2004, ofereix una fusió de sons tradicionals de la música folk basca amb aspecte contemporani, sempre dins l’àmbit d’una música que té com a instrument imprescindible la trikitixa (acordió diatònic basc) i com a acompanyament la mandolina, la guitarra, el baix, el contrabaix elèctric i les percussions. Les entrades es poden reservar al teatre clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES