IniciNoticiesEsportsÚltims dies per apuntar-se al 3X3 Crematurrons del CEEB Tordera

Últims dies per apuntar-se al 3X3 Crematurrons del CEEB Tordera

El torneig de bàsquet 3×3 crematorrons que s’havia de celebrar a principis del mes de gener, ja té nova data dins del calendari esportiu. Aquest esdeveniment organitzat per les jugadores del primer equip de la copa Catalunya del CEEB Tordera conjuntament amb l’entitat, tindrà lloc el proper dissabte 16 d’abril. Les sensacions prèvies a l’activitat son molt bones, amb un bon nombre d’inscrits i un fort recolzament dels comerços locals i patrocinadors que donaran un cop de mà amb recursos i premis als guanyadors. La Thais Morales jugadora i organitzadora de l’activitat comentava que la majoria de les inscripcions s’han pogut mantenir. Els hi hagués agradat que les categories femenines estiguessin més completes.

Morales 3×3 CEEB 1

Morales afegia que volen potenciar l’esdeveniment durant tot el dia i fer una festa grossa de bàsquet amb concursos i partits atractius per l’espectador.

Morales 3×3 CEEB 2

El pavelló dels Països Catalans serà l’escenari del 3×3 que comptarà amb un bon nivell també entre els jugadors/es que participaran.

ÚLTIMES NOTÍCIES