IniciNoticiesEsportsDos equips del grup Set de Dansa finalitzen en primera posició en...

Dos equips del grup Set de Dansa finalitzen en primera posició en el campionat “Stage dansa”

Aquest passat dissabte va tenir lloc el concurs de dansa per acadèmies Stage, al teatre la Massa de Vilassar de Dalt. Dos equips del Set de Dansa de Tordera van finalitzar en la primera posició del podi en dues de les categories participants. L’infantil i el juvenil van expressar diferents sensacions en els dos balls que mostrar a dalt de l’escenari. La Gisela Vergés professora i responsable de l’entitat donava més detalls del que han treballat per obtenir aquests bons resultats.

Vergés dansa stage 1

Per confeccionar els grups, organitzen un “càsting” que té com a objectiu preparar i dividir les ballarines segons una puntuació d’un jurat extern, que determinarà com iniciar els projectes de cadascun. Vergés detallava com havia anat aquesta selecció i els assajos que comencen durant el mes d’octubre.

Vergés dansa stage 2

Les primeres posicions aconseguides dissabte són molt bones i ben valorades per les responsables de tècniques de dansa. Un reconeixement que faciliten la trajectòria de la competició i les impulsen a continuar produint amb la mateixa línia de compromís i exigència.

ÚLTIMES NOTÍCIES