IniciNoticiesPolíticaCUP Tordera presenta l’estat de comptes 2021

CUP Tordera presenta l’estat de comptes 2021

L’Assemblea Local de la Candidatura d’Unitat Popular de Tordera continua mantenint en tot moment la màxima transparència en les seves accions i, per això, fan públic l’estat de comptes de l’assemblea corresponent a l’any 2021.

En una nota de premsa, asseguren que tot i ser una organització molt petita i amb pocs recursos econòmics, tenen clar que això no és excusa per a no donar tota la informació referent a què reben i què en fan com a grup municipal, així com també la informació referent al seu regidor, l’Oriol Serra. Apunten que ho han fet des del moment zero, per què aquest és un dels pilars del seu plantejament polític i hi han de ser fidels. Serra apunta que una bona part dels diners ingressats el 2021 s’han destinats al centre de distribució d’aliments.

Oriol estat de comptes

Per aquest motiu, han creat el document on mostren l’estat final de comptes de la seva assemblea local per a l’exercici 2021. Així mateix, i tal com ho fan cada cop, animen la resta d’organitzacions polítiques de Tordera a fer el mateix exercici de transparència pel que fa als ingressos que reben i el seu destí.

ÚLTIMES NOTÍCIES