IniciNoticiesSocietatS’impulsa una nova campanya de recollida de material humanitari que sortirà divendres...

S’impulsa una nova campanya de recollida de material humanitari que sortirà divendres cap a Ucraïna

Durant aquests darrers dies s’ha intensificat les campanyes de recollida de material humanitari que es vol dur a Ucraïna a principis del proper mes d’abril. Des de la ONG d’Acció Solidària ‘El Bon Samarità’ de Blanes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera s’està preparant  un carregament d’ajuda humanitària. Un equip encapçalat pel president de la ONG d’Acció Solidària EBS, Jaume Torrado, s’encarregarà de fer la distribució a Ucraïna del material que s’hagi aconseguit. La recollida de material va començar la setmana passada, i l’objectiu és enllestir-la dijous, 31 de març, ja que la data estimada per carregar el camió és a principis d’abril, a concretar en funció del volum aplegat.

Bon samarità 1

En la campanya s’enviaran camions a Romania, i es recull materials a diferents pobles, també a Tordera i demanen: matalassos, productes d’higiene personal i bolquers. Ho explica Jaume Torrado.

Bon samarità 2

L’Ajuntament de Tordera col·labora amb la campanya cedint com a punt de recollida el pavelló de països catalans, avui i dijous de 9:00 a 13:00h i de 17:00h a 19:00h.