L’AJUNTAMENT DE TORDERA, CONVOCA PER AVUI PLE EXTRAORDINARI AMB 3 PUNTS EN L’ORDRE DEL DIA.


L’ajuntament de Tordera, convoca per avui dimecres, ple extraordinari amb 3 punts en l’ordre del dia. La sessió, debatrà l’aportació de béns patrimonials a l’empresa Tordera Urbanística Activa i les contribucions especials per les obres d’execució de la franja de protecció contra incendis a diverses urbanitzacions de Tordera. El ple extraordinari, també inclou una moció presentada per el grup municipal d’esquerra republicana, per a la realització d’actuacions i gestions encaminades a la millora de les comunicacions dels torderencs residents a Hortsavinyà. El regidor republicà, justificava fa unes setmanes per Ràdio Tordera, la presentació d’aquesta moció.

Al finalitzar el ple, s’efectuarà el sorteig per a la designació dels membres de les meses electorals amb motiu de les eleccions generals del 14 de març. El ple extraordinari, començarà a un quart de 9 del vespre, a l’auditori del Teatre Clavé i serà retransmès en directe per Ràdio Tordera.