Dimarts, 17 maig, 2022
IniciAppFinalitza la campanya preventiva “Comerç Segur” amb un balanç positiu

Finalitza la campanya preventiva “Comerç Segur” amb un balanç positiu

L’Ajuntament de Tordera dóna per finalitzada la campanya preventiva “Comerç Segur” que des de fa vint anys, realitza la Policia Local per prevenir robatoris a botiges i clients durant les festes nadalenques.

Un any més hi ha satisfacció pels resultats obtinguts, ja que durant la campanya realitzada entre el dia 22 de desembre al 5 de gener, no s’ha produït cap fet delictiu contra el patrimoni als comerços de la població. Ho explica el sergent de la Policia Local, Carlos Aleman.

balanç comerç segur

Durant aquestes dates, on es produeix un increment de l’activitat comercial, efectius de la Policia Local de les unitats de barri i intervenció incrementen la presencia i els controls preventius en matèria de seguretat ciutadana.

ÚLTIMES NOTÍCIES