La patinadora lloretenca del PA Tordera Laura Castells haurà d’estar confinada durant un temps indefinit


Segurament és una de les notícies que la Covid-19 i els seus efectes col·laterals fan que la patinadora lloretenca del PA Tordera Laura Castells, hagi de romandre en quarantena durant un temps llarg i indefinit. Pateix fibrosi quística i haurà de continuar confinada fins a un any i mig. És una malaltia hereditària freqüent que afecta a l’organisme de forma generalitzada, amb la dificultat per respirar i el símptoma més comú és la infecció pulmonar crònica.  Els metges li han comunicat que no podrà accedir a la desescalada i tornar a fer vida normal com abans durant un temps prudencial. El passat diumenge 25 de maig, davant de casa de l’esportista li van fer un homenatge per tal de donar-li forces. Hi van assistir familiars, SEM, Bombers i Policia Local de Lloret a banda de membres del Patinatge Artístic Tordera. En declaracions a Nova Ràdio Lloret, el president del PA Tordera Juan Carlos Herrero i companyes li enviaven un missatge de força per la lluita que realitza dia rere dia.

Homenatge Castells Pa Tordera

Des del Pa Tordera la Laura entrenava moltes hores al dia perquè això l’ajuda a pal·liar els efectes de la malaltia.