IniciAppEl CEM Tordera treballa internament per assegurar una reobertura al més aviat...

El CEM Tordera treballa internament per assegurar una reobertura al més aviat possible amb totes les mesures de seguretat

Un dels altres espais esportius concorreguts del municipi és el Centre Esportiu Municipal. Amb el decret de l’estat d’alarma i l’entrada de l’epidèmia, òbviament aquesta instal·lació també es va tancar fins el dia d’avui. Un fet que tant pels usuaris com pels treballadors ha estat un cop fort tant per a la vida rutinària i saludable que molta gent del municipi practicava, com també pel context econòmic del grup. En declaracions pel Show dels Esports, la directora del CEM Tordera Rosa Gallardo feia una possible previsió d’obertura a partir de la fase 3.

Gallardo reobertura 1

Gallardo també compartia la tasca que han anat desenvolupant setmanalment amb la resta de responsables, sempre pendents de les evolucions i els canvis que patien els protocols dels centres esportius.

Gallardo reobertura 2

Insistia en el fet que ara és el moment de seguir les directrius que es marquin, apostar pel seny i no deixa de banda l’esport amb tot el benefici que comporta en l’àmbit personal.

Gallardo reobertura 3

Al centre des de la fase 2 les pistes de pàdel exteriors ja funcionen. Compleixen amb tots els requisits de seguretat i distanciament i per tant aquest esport si es pot duu a terme.

ÚLTIMES NOTÍCIES