Els treballs de millora de la N-II arriben a Tordera


El Ministeri de Foment ha començat les obres de millora de la carretera N-II en el tram entre la rotonda de Can Bartolí i l’accés a la urbanització Tordera Parc, en el marc dels treballs que es fan a la carretera que uneix Tordera i Maçanet de la Selva. Durant els darrers mesos, els treballs s’havien concentrat en el terme municipal de Maçanet i ara han començat els moviments de terres en aquest tram del terme torderenc.

Amb aquest projecte, el ministeri de foment durà a terme  l’adequació i rectificació d’algunes de les corbes que permetrà circular a 80km/h. També es remodelaran les interseccions actuals a més d’adaptar les vies i camins de servei per garantir que es pugui accedir amb seguretat a les poblacions que hi ha a la zona així com en propietats privades. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia celebra que comencin les obres i diu que a banda de millorar la seguretat, permetrà portar la fibra òptica a les urbanitzacions de Tordera Parc i Terrabrava.

alcalde obres N-II

 Les obres començaran amb un reconeixement geotècnic  i la preparació del terreny i els serveis afectats. El Ministeri de Foment va licitar el contracte d’obres per millorar el traçat de l’N-II entre Tordera  i Maçanet de la Selva  a principis de 2019. Es tracta d’una actuació que s’emmarca en el Pla N-II del Ministeri de Foment, dissenyat fonamentalment per millorar la seguretat vial d’aquesta carretera.