RÀDIO TORDERA ORGANITZARÀ UNA SUBHASTA BENÈFICA PER RECOLLIR DINERS PELS DAMINIFICATS DEL TSUNAMI DEL SUD-EST ASIÀTIC.


Ràdio Tordera està preparant una subhasta benèfica per recollir diners pels damnificats del Tsunami del sud-est asiàtic. Personatges coneguts de l’àmbit de la cultura, esports i la política, participaran en l’acte, cedint objectes signats per a la subhasta. En aquest sentit, han confirmat la seva col·laboració personatges com Nani Roma, Carlos Sainz, Carles Francino, Maria Pau Huguet, Jordi Pujol, Pasqual Maragall, El Tricicle i Els Pets, entre molts altres.
L’acte també comptarà amb actuacions en directe a càrrec d’artistes locals. El diners es donaran a una ONG per tal que s’inverteixin pels més necessitats de la zona afectada. La subhasta benèfica, se celebrarà en data i indret, encara per confirmar.