IniciAppTordera celebrarà aquest dissabte la festa de Sant Antoni i els Tres...

Tordera celebrarà aquest dissabte la festa de Sant Antoni i els Tres Tombs

Aquest dissabte 18 de gener arriba la tradicional festa dels Tres Tombs en motiu de la celebració de Sant Antoni Abat. Com en anys anteriors, es prepara una gimcana hípica al Parc Prudenci Bertrana, una cercavila de cavalls pels carrers dels nucli antic, la missa i la benedicció dels animals.

La festa començarà a les 9 del matí al Parc Prudenci Bertrana amb la VII Gimcana Hípica  i la concentració de cavallistes al mateix parc.

A les 10:45h començarà la cercavila que passarà pels carrers Puigvert, plaça Lluís Companys, carrer de Joan Maragall i Camí Ral.

A les 11:30h començarà la Missa en honor a Sant Antoni Abat i a la mateixa hora començaran els Tres Tombs (Pl. Església, Pl. Concòrdia, Camí Ral, Sant Ramon, Ciutadans i Plaça Església).

A les 12:00h es farà la benedicció dels animals a la plaça de l’església. En parla la Margarita Forts de la cooperativa agrària.

tres tombs

Al Parc Prudenci Bertrana es farà lliurament dels 3 premis als participants més ben conjuntats i inici de la VII Gimcana Hípica de Sant Antoni amb premis als 3 primers classificats. A les 12:30h Obsequis per als animals de companyia beneïts, al pati de la Cooperativa Agrícola.

A les 14:00h es farà el tradicional dinar de germanor entre la pagesia local organitzar per la Cooperativa Agrària la Baixa Tordera (Inscripcions prèvies fins el 17 de gener).

ÚLTIMES NOTÍCIES