El 14 de Juliol Mulla’t per l’esclerosi múltiple a les piscines de Tordera


Ha arribat l’estiu i amb ell una important data que consciencia sobre aquesta malaltia. La iniciativa es va celebrar per primer cop en 1994. Avui dia són més de 600 les piscines que s’adhereixen a la campanya.

Els banyistes de les piscines de Tordera també es mullaran per l’esclerosi múltiple. L’associació de Voluntariat habilitaran un punts de venda d’articles relacionats amb la campanya: tovalloles, samarretes, barrets, ampolla d’acer inoxidable i bosses. El punts de venda s’ubicaran a la plaça de l’església i a la mateixa piscina municipal.

Maria José Abella, presidenta de la Fundació per la Lluita per l’esclerosi múltiple, destaca que aquesta edició del ‘Mulla’t’ es destinarà a la inserció laboral dels malalts.

mullat

L’Ajuntament de Tordera participarà a la campanya destinant tota la recaptació que es faci aquest diumenge a les piscines municipals a la Fundació Esclerosi Múltiple. L’horari de les instal·lacions serà l’habitual, de les 10 de matí a les 7 de la tarda.

El Mulla’t és la campanya anual més important de la Fundació Esclerosi Múltiple. Els fons recaptats ajuden a tirar endavant els centres neurorehabilitadors de Lleida, Barcelona i Reus durant tot l’any i permeten donar serveis a Girona.