IniciNoticiesMedi ambientLa Generalitat presentarà recurs contra la paralització de les obres de la...

La Generalitat presentarà recurs contra la paralització de les obres de la C-32 entre Tordera i Lloret de Mar

c-32 perllongamentLa Generalitat recorrerà la suspensió cautelar del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sobre les obres de perllongament de la C-32 entre Tordera i Lloret de Mar. Els serveis jurídics estan treballant en el recurs i preveuen presentar-lo durant els propers dies.

Com ja vam explicar la setmana passada, la interlocutòria del TSJC assenyalava que hi havia indicis que feien sospitar que el traçat “s’hauria pogut aprovar sense la declaració d’impacte ambiental obligatòria” i que “el projecte de traçat no es correspon a l’estudi informatiu pel qual es va aprovar la declaració, el març del 2000”. Des del Govern de la Generalitat, però, defensen que “no hi ha variacions importants que tinguin efectes sobre el medi ambient” i que la declaració d’impacte ambiental que es va fer amb l’estudi informatiu del 2000 és “perfectament vàlida” per al projecte del 2016. Josep Rull és el conseller de Política Territorial i Sostenibilitat.

rull recurs C-32

Recordem que la plataforma ciutadana “Stop C-32” ha estat sempre contrària a l’ampliació d’aquesta via pels perjudicis mediambientals que podria suposar. De fet, a la primavera, es van celebrar dues consultes a Lloret de Mar i Blanes per preguntar a la ciutadania sobre el perllongament. Totes dues poblacions es van mostrar contràries a les obres. De moment, les obres continuen aturades i amb problemes de trànsit durant aquests mesos d’estiu, on la mobilitat de vehicles a la costa s’intensifica notablement amb el turisme.

ÚLTIMES NOTÍCIES