IniciNoticiesPolíticaSom Tordera expulsa el regidor José Carles Villaro

Som Tordera expulsa el regidor José Carles Villaro

villaro-pleDesprés de setmanes de silenci, avui Som Tordera ha comunicat que el regidor José Carlos Villaro ha decidit continuar en el govern municipal, incomplint així la decisió majoritària de l’assemblea de donar per finalitzat l’acord de govern amb CiU. Segons Som Tordera, això comporta que Villaro hagi estat expulsat per part del partit i li han proposat que passi a ser regidor no adscrit. El regidor, Salvador Giralt no amaga la decepció amb José Carles Villaro per no haver acatat la decisió de l’assemblea.

villaro-expulsio-1

Som Tordera havia intentat en les últimes setmanes reconduir la situació, i convèncer a José Carles Villaro, que la postura del partit era abandonar el govern. El fet que Villaro hagi decidit continuar en les seves tasques al govern municipal, han obligat a Som Tordera a expulsar-lo.

villaro-expulsio-2

José Carles Villaro es va incorporar, el passat mes de Març, al grup municipal de SOM Tordera, després de la mort del regidor Carles Seijo, al mes de desembre passat. Salvador Giralt admet que el perfil personal de José Carlos Villaro no concordava amb la ideologia de Som Tordera.

villaro-expulsio-3

Som Tordera lamenta profundament aquesta situació. A partir d’ara, el grup municipal estarà format per un sol regidor. Salvador Giralt referma el seu compromís de seguir lluitant, des de l’oposició i amb la ciutadania de Tordera, per la millora de les condicions de vida a la nostra vila.

villaro-expulsio-4

Segons Salvador Giralt, la relació entre la coalició Iniciativa-verds i Podem no s’ha vist afectada per el conflicte i que defensaran els eixos fundacionals i programàtics de Som Tordera fins a finals de legislatura.

ÚLTIMES NOTÍCIES