IniciNoticiesEducacióEl Centre Obert “El Caliu” de Tordera comença les activitats del curs...

El Centre Obert “El Caliu” de Tordera comença les activitats del curs 2016-2017

20161014_153132-1El Centre Obert “El Caliu” de Tordera ha començat, aquest mes d’octubre, les activitats del nou curs. Cada dia, de 5 de la tarda a dos quarts de 8 del vespre, ofereixen un programa d’activitats lúdiques i educatives, dirigides a nens i nenes entre 3 i 12 anys. Aquest any, de moment, ja compten amb una trentena d’inscrits.

El dilluns van a l’Institut Lluís Companys i fan l’activitat “Em poso en marxa”, on treballen els hàbits saludables i d’higiene de l’esport. Dimarts és el dia en què treballen els hàbits d’estudi. En donen més detalls les educadores del centre, la Sílvia i la Dolors.

el-caliu-1

Els dimecres són de ludoteca, amb joc lliure o dirigit amb les joguines que tenen al centre. El dijous combinen sortides, tallers i manualitats. I els divendres els destinen a fer tutories, tan individuals com en grup. En tenen una d’específica per als més grans (5è i 6è de Primària). La Sílvia i la Dolors expliquen en què consisteixen.

el-caliu-2

Durant tot l’any, també realitzen sortides a les associacions de Tordera, als parcs i, una vegada al mes, visiten l’Esplai de la Gent Gran.

El Centre Obert “El Caliu” està situat al carrer Santiago Rusiñol, 18.

ÚLTIMES NOTÍCIES