UNS DESCONEGUTS ROBEN LA FIGURA DE L’ERMITA DE SANT PONÇ DE TORDERA POCS DIES DE LA CELEBRACIÓ DE LA FESTA LOCAL.


Dissabte a la matinada, uns desconeguts van robar la figura de l’ermita de Sant Ponç de Tordera, desprès de forçar la porta d’accés a l’ermita. La policia local, es va adonar del robatori diumenge el matí i van avisar al rector de Tordera, Josep Gispert i als mossos d’esquadra per investigar el cas. El rector de Tordera, Josep Gispert, ha lamentat el robatori de la figura de Sant Ponç. Gispert, ha explicat que la figura no té gaire valor econòmic, però si sentimental.

Aquest robatori, s’ha produït a poques setmanes, per la celebració de l’aplec de Sant Ponç, que reuneix en aquest paratge centenars de Torderencs. Precisament, fa unes setmanes, uns desconeguts també van robar l’imatge de l’ermita de l’erola. Les primeres hipòtesis, podrien apuntar que els lladres de les dues figures siguin els mateixos individus.