IniciNoticiesRegidoriesTORDERA DESTINA 500.000 EUROS EN ASFALTAR DIVERSOS CAMINS RURALS.

TORDERA DESTINA 500.000 EUROS EN ASFALTAR DIVERSOS CAMINS RURALS.

La Regidoria de Manteniment i Serveis va començar la setmana passada les obres d’arranjament de diferents camins rurals que connecten zones urbanitzades al terme municipal.

Amb la posada en marxa d’aquest projecte, l’Ajuntament vol facilitar la mobilitat i l’accés entre els nuclis de població a través de la pavimentació d’aquests vials, la instal·lació de drenatges, la senyalització horitzontal i vertical i els elements de protecció necessaris per garantir la seguretat per a vehicles i vianants. Les actuacions previstes en el projecte milloraran les connexions entre el nucli de Tordera i les zones urbanes properes a les urbanitzacions d’Àgora Parc, Mas Mora, Mas Reixac i les masies agregades als veïnats Sant Pere, Sant Daniel, sant Jaume i Sant Ponç. Escoltem el regidor de medi ambient, obres i serveis, Carles Aulet.

En total, el projecte afectarà uns set quilòmetres de vials. Les obres han començat pels camins que uneixen la urbanització de Mas

Reixach amb el veïnat de Sant Jaume. Durant les pròximes setmanes continuaran pels vials que connecten aquest sector fins a Àgora Parc. L’arranjament d’aquests camins permetrà crear, en la majoria dels casos, dos carrils de circulació, un per a cada sentit.

Carles Aulet assegura que aquestes reformes representen una millora en la mobilitat en aquestes zones.

L’asfaltatge de camins tenen un pressupost de 500.000 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES