IniciNoticiesSocietatOYSHO busca 20 treballadors/es a Tordera pel centre logístic

OYSHO busca 20 treballadors/es a Tordera pel centre logístic

El portal infojobs informa que OYSHO, una de les marques del Grup INDITEX, està buscant personal pel centre logístic de Tordera.

Concretament, cerca 20 Operaris de logística a Tordera, per treballar de dilluns a dijous. Per aconseguir un dels 20 llocs de treball vacants necessites complir el següent perfil professional:

-És indispensable que tinguis el títol d’Educció Secundària Obligatòria i comptar almenys amb un any d’experiència prèvia. Així com residir a la província del lloc vacant.

-Tenir domini de PDA i maneig de transpalet manual.

Pel que fa a les condicions laborals, s’ofereix contracte a jornada parcial amb un horari de dilluns a dijous de 6.00 a 14.00 hores o de 14.00 a 22.00 hores. Encara que no s’especifica el contracte, el portal recorda que des d’aquest 31 de març del 2022 les empreses només poden fer els contractes establerts a la reforma laboral, sent el contracte ordinari l’indefinit.

El portal infojobs gestiona l’enviament de currículums a través del següent enllaç: https://www.infojobs.net/tordera/operario-logistica/of-i3b96bd53304b0fb9a6b862185ba330?applicationOrigin=search-new&page=2&sortBy=RELEVANCE

ÚLTIMES NOTÍCIES