IniciNoticiesEsportsEls primers equips torderencs se la juguen aquest cap de setmana

Els primers equips torderencs se la juguen aquest cap de setmana

Per aquest inici d’abril, comencen a arribar les jornades decisives pels diferents conjunts torderencs. Immersos amb les lliguetes finals de les competicions, qui obrirà la jornada serà el CFTordera.

Dins de la festa de presentació dels equips de l’entitat, els grocs i vermells, després de la derrota al camp del Begur, reben a casa el Sant Jaume de Llierca amb la pressió de sumar el primer triomf que els pugui donar oxigen en aquesta fase de permanència. El duel començarà a les 17:00h de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i Youtube.

A les 19:00h el sènior femení de Copa Catalunya gairebé obligades a sumar una victòria dins del play-off de permanència, reben la visita del Joventut les Corts. Les torderenques porten un balanç de dues derrotes en dos partits i comencen a necessitar revertir la situació per no haver de patir més del que estava previst. Aquest duel es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera.

El diumenge a les 12:15h arriba el duel de la jornada a l’OK Lliga Plata Nord. El CPTordera afrontarà l’últim tren que li queda per lluitar per un possible ascens de categoria. Visiten la pista del líder, l’Arenys de Munt, un derbi maresmenc que és decisiu pels dos equips. El partit també serà retransmès en directe per aquesta casa i via Youtube.

A les 18:00h, el pavelló dels Països Catalans acollirà el partit del sènior de l’Athletic Club Tordera Parc. L’Atlètic Vidreres és el proper rival dels torderencs.

El sènior masculí del CEEB Tordera tancarà el diumenge i la fase regular de segona, esperant una carambola dels seus rivals per poder agafar el tren de la lliga d’ascens. Una opció que és pràcticament remota. Però fins a l’últim segon, tot serà possible, visiten aquesta setmana el cuer, Nou Caules de Vidreres, a les 18:30h, un rival que no ha guanyat cap partit del que portem de temporada.

ÚLTIMES NOTÍCIES