IniciNoticiesEsportsEl Parc Prudenci Bertrana acull divendres i dissabte el XV Raid de...

El Parc Prudenci Bertrana acull divendres i dissabte el XV Raid de Tordera, seu del Campionat absolut d’Espanya

El nostre municipi tornarà a ser l’epicentre de les proves hípiques estatals de cavalls durant 48 hores. Demà divendres i dissabte, el Parc Prudenci Bertrana serà el punt de sortida i arribada del XV Raid de Tordera. Més de 130 genets d’arreu del món estan inscrits per participar en els diferents circuits programats. Un d’ells a més, suposa prova puntuable pel Campionat d’Espanya. En Joan Rodríguez director de la prova i responsable del Club Hípic del Garbí destacava la importància esportiva que representa el circuit torderenc per la competició.

Rodriguez Raid 1

Rodríguez destacava novament el relleu dels recorreguts dels circuits com a punts positius claus que valoren els participants. A més, tornava a considerar d’immillorable la zona del Prudenci Bertrana com a punt central de l’esdeveniment.

Rodriguez raid 2

L’arribada programada del divendres està prevista entre les 16:00h i les 17:00h de la tarda. El dissabte, des de l’organització, recomanen que es pot visitar el parc durant tota la jornada on també comptarà amb servei de bar i els box dels diferents equips participants.