IniciNoticiesEntitatsEl dia 25 de març l'AFA Ignasi Iglesias organitzarà una xocolatada solidària,...

El dia 25 de març l’AFA Ignasi Iglesias organitzarà una xocolatada solidària, en una quarta edició per recaptar diners contra el càncer infantil

La Teranyina convida a la Sonia Floris, presidenta de l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola Ignasi Iglesias, i a la Mireia Rincón, tresorera de l’associació, per parlar de les noves iniciatives que estan portant a terme. 

A més, l’AFA Ignasi Iglesias anuncia que el pròxim 25 de març organitzaran l’anual xocolatada solidària. L’entitat organitzarà una gran festa per les famílies de Tordera de 15:00h de la tarda fins a les 18:00h, i tindrà lloc a l’Avinguda Països Catalans. Aquest any, els diners recaptats aniran destinats a la investigació contra el càncer infantil, i a la millora de les plantes infantils de l’Hospital Vall d’Hebron i l’Hospital Sant Joan de Déu. Així ho explica la Mireia Rincón, tresorera de l’associació.

Mireia AFA

D’altra banda, la presidenta Sonia Floris ens ha anunciat que el pròxim any hi haurà una renovació de junta i deixarà de ser presidenta. La Sonia anima a tots els pares i mares de l’escola Ignasi Iglesias a formar part de l’associació, ja que hi ha poques famílies que participin. Ens ho explica la mateixa Sonia Floris.

Sonia AFA

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.